Etiketë: drejtesia

Drejtësia në kohën e “plepave”

Drejtësia në kohën e “plepave”

Drejtësia shqiptare duket tashmë zyrtarisht në kolaps. Kur largimet e gjyqtarëve dhe prokurorëve si pasojë e vettingut po ndodhin cdo ditë, sytë janë drejtuar nga Shkolla e Magjistraturës për të ...

Faqe 2 nga 3 1 2 3