Etiketë: donald trump

Donald Trump zyrtarisht nën arrest

Donald Trump zyrtarisht nën arrest

Ish-presidenti Donald Trump ka mbërritur në zyrën e prokurorit të qarkut të Manhattanit, ku tashmë është nën arrest dhe në paraburgim. Trump pritet t’i merren gjurmët e gishtërinjve si pjesë ...

Faqe 2 nga 16 1 2 3 16