Etiketë: djali i deputetit

Kë “dogji” Ambasada Amerikane?

Ferma e kafshëve 2018

Nga Desada Metaj “Ata që hungërijnë si derra në llucën e gërrgërreve politike dhe mediatike po e ridhunojnë vajzën” - Pas tre ditë heshtjeje kryeministri Edi Rama ka reaguar për ...