Etiketë: dita e rinise

8 Dhjetori, Dita e Rinisë

8 Dhjetori, Dita e Rinisë

Sot është Dita kombëtare e Rinisë, një ditë që shënon dhe 27-vjetorin e vendosjes së pluralizmit në Shqipëri. Prej vitit 2009, me vendim të marrë nga Kuvendi i Shqipërisë, kjo ...