Etiketë: deti

Deti po zhduk Shëngjinin

Deti po zhduk Shëngjinin

Gjatë dy dekadave të fundit, agresioni i detit ndaj bregut në Shëngjin dhe Kune ka qenë shkatërrimtar. Nga një brez pylli me pisha tashmë kanë mbetur vetëm rrënjët dhe trungje ...

Faqe 3 nga 3 1 2 3