Etiketë: deputetet

KQZ u jep mandatin deputetëve

KQZ u jep mandatin deputetëve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është mbledhur këtë të hënë për zëvendësimin e 6 mandateve të lëna nga deputetët e PD dhe LSI. Procesi i kalimit të mandateve është zhvilluar pa ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3