Etiketë: Demokraci

Kthejini demokracinë Shqipërisë!

Kthejini demokracinë Shqipërisë!

-Nga Enkel Xhangoli Politika Shqiptare arriti të prodhojë përsëri me Reformën Zgjedhore dështim dhe zhgënjim për qytetarët të cilët kishin një fije shprese se politikanët tanë do të linin mënjanë ...

Kush po i çon Ambasadorët në mbledhjet e partive?

Çfarë festoi sot PD?

Nga Blendi Fevziu - Partia Demokratike ka festuar sot 26 vjetorin e themelimit, si partia e parë opozitare pas një periudhe gjysmë shekullore të sundimit komunist dhe mungesës së pluralizmit ...