Etiketë: COVAX

OBSH miraton vaksinën Covaxin të Indisë

OBSH miraton vaksinën Covaxin të Indisë

Organizata Botërore e Shëndetësisë miratoi vaksinën e një kompanie indiane për përdorim urgjent kundër koronavirusit. OBSH-ja tha se përfitimet e përdorimit të vaksinës Covaxin “i tejkalojnë rreziqet” dhe se ajo ...