Etiketë: belgjike

Belgjika përmbytet sërish nga shiu

Belgjika përmbytet sërish nga shiu

Më shumë stuhi kanë goditur të shtunën Belgjikën, duke shkaktuar vërshime dhe rrëshqitje dheu. Ky njoftim vjen pak ditë pasi shira të rrëmbyeshëm kanë rezultuar me viktima në këtë shtet. ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3