Etiketë: autoritete

Stuhia “Ameli” godet Europën

Stuhia “Ameli” godet Europën

Stuhia “Amelie” ka goditur Francën, si dhe rajonet veriore të Spanjës dhe Italisë. Stuhia u shoqërua nga erëra të forta të cilat arritën shpejtësinë 160 km në orë, duke lënë ...