Etiketë: Arrestohet

Arrestohet ish-kryeministri i Pakistanit

Arrestohet ish-kryeministri i Pakistanit

Ish-kryeministri i Pakistanit, Imran Khan, u arrestua të martën nga anëtarët e njësive paraushtarake, pasi akuzohet për korrupsion. Arrestimi i tij dramatik dhe i papritur, është kapitulli i fundit në ...

Faqe 1 nga 17 1 2 17