Etiketë: ambulance

Të fshehtat e 42 trëndafilave blu që iu dhuruan Bashës

Edi, vrite turkun brenda teje

Nga Desada METAJ- Edi Ramës me ç'duket qartë, i ka humbur çdo instikt prej njeriut, dikur  të afërt me median dhe njerëzit mediatikë. Dhe kjo duket kaq qartë që kur ...