Etiketë: album

Po vjen Elina Duni…

Po vjen Elina Duni…

Këngëtarja Elina Duni do të promovojë në Tiranë në datat 14 dhe 15 shtator, albumin e saj të ri Quartet, Dallëndyshe. Këngë mërgimi, dashurie si dhe këngë të vjetra shqiptare që ...