Etiketë: alarm

Pandemia godet krenarinë ushatarake amerikane

Pandemia godet krenarinë ushatarake amerikane

Aeroplanmbajtësja bërthamore “Theodore Roosevelt” është goditur rëndë nga pandemia e koronavirusit, por dhe është përfshirë në një skandal të paprecedentë. Me një kapacitet mesatar prej rreth 5000 marinarësh, nga viti ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3