Aktualitet

Rrugorët së shpejti ndryshojnë pamje!


Bëhu pjesë e Grupit Zyrtar të Opinion.al
>> KËTU <<
               Publikuar në : 19:50 - 05/11/15 |
b.f

TIRANE- Uniforma e policisë rrugore do të ndryshojë se shpejti. Siç shihet në këto foto, uniforma do të jetë më moderne dhe e përshtatur për kushtet atmosferike. Dizenjimi i uniformës së re është e ngjashme me ato të vendeve europiane. Ende nuk dihet sa është fondi i caktuar për të veshur të gjithë policët rrugore në verë dhe dimër. Ajo që dihet është se Qeveri përmes VKM 853 të dates 21 tetor 2015 ka vendosur të ndryshojë pamjen e policisë rrugore dhe kjo VKM ka hyrë në fuqi.

VENDIM Nr. 853, datë 21.10.2015 PËR NJË SHTESË NË VENDIMIN NR. 79, DATË 21.1.2009, TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE ,

“PËR MIRATIMIN E STEMËS, TË UNIFORMËS, GRADAVE, EMBLEMËS, FLAMURIT DHE SHENJAVE TË POLICISË SË SHTETIT”, TË NDRYSHUAR

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 98, të ligjit nr. 108/2014, “Për Policinë e Shtetit”, me propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme, Këshilli i Ministrave VENDOSI: Pas pikës 2.3.1, të vendimit nr. 79, datë 21.1.2009, të Këshillit të Ministrave, të ndryshuar, shtohet pika 2.3.2, me përmbajtjen, si më poshtë vijon: “2.3.2. Uniforma për shërbimet e veçanta për punonjësit e qarkullimit rrugor është sipas lidhjes 1, bashkëlidhur këtij vendimi.”.  Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

Foto 11

foto 12

POLICIA RRUGORE PER RRIPAT E SIGURIMIT - Police rrugore duke gjobitur qytetare, ne kuader te fushates se sensibilizimit, per qarkullimin e shofereve me rripa sigurimi.

 

KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

    Pas