Aktualitet

Publikohen listat e fituesve të shtatë fakulteteve në UPT


Bëhu pjesë e Grupit Zyrtar të Opinion.al
>> KËTU <<
               Publikuar në : 19:01 - 29/08/19 |
xhu lia

Janë publikuar listat e fituesve për fakultetet e Universitetit Politeknik të Tiranës. Për të parë nëse janë fitues në këtë fakultet maturantët duhet të verifikojë nëpërmjet ID përkatëse, numrin e pikëve të grumbulluar në bazë të kritereve të përcaktuara.

Ndërkohë çdo raund do të përbëhet nga 7 faza 48-orëshe secila. Maturantët të cilët nuk kanë fituar duhet të jenë të kujdesshëm të verifikojnë lëvizjen e vijës së kuqe (pragun e pranimit në fakultete) pas regjistrimeve të para.  Në fakultetin  e Drejtësisë pritet të nisë një program i integruar 5 vjeçar për të nxitur më tej punësimin e studentëve.

Maturantët kanë kohë të verifikojnë të dhënat e tyre për çdo pasaktësi deri në datën 30 gusht. Gjithashtu ata kanë të drejtën e ankimimit nëse mendojnë se rankimi i tyre është i padrejtë. Më pas në datën 2 shtator do të fillojë raundi i parë i regjistrimeve në IAL-të publike e private. Ky proces pritet të zgjasë deri në datën 15 shtator.

Më poshtë janë rezultatet për secilën degë:

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI):

FTI_Inxh.ELN-R1-19-20.pdf

FTI_Inxh.INF-R1-19-20.pdf

FTI_Inxh.TLK-R1-19-20.pdf

 

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE):

 

FIE-Automatizim-R1-19-20.pdf

FIE-Energjitike-R1-19-20.pdf

FIE-Mekatronike-R1-19-20.pdf

 

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN):

 

FIN-Gjeodezi-R1-19-20.pdf

FIN-Hidroteknike-R1-19-20.pdf

FIN-Inxh.Mjedisi-R1-19-20.pdf

FIN-Ndertim-R1-19-20.pdf

 

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM):

 

FIM-Inxh.Ekonomike-R1-19-20.pdf

FIM-Inxh.Materiale-R1-19-20.pdf

FIM-Inxh.Mekanike-R1-19-20.pdf

FIM-Inxh.TekstilMode-R1-19-20.pdf

 

Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave (FGJM):

 

FGJM-Bur.Minerale-R1-19-20.pdf

FGJM-GjeoInformatike-R1-19-20.pdf

FGJM-Gjeologjike-R1-19-20.pdf

FGJM-Gjeomjedis-R1-19-20.pdf

FGJM-NafteGaz-R1-19-20.pdf

 

Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (FIMIF):

 

FIMIF-Fizike-R1-.pdf

FIMIF-Matematike-R1.pdf

 

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU):

 

FAU-Arkitekture-R1-19-20.pdf

FAU-Urbanistike-R1-19-20..pdf

FAU-AID-R1-19-20.pdf

/ Opinion.al E.Xh.

Pas