-Jetë dhe Stil

Produkte që mund të irritojnë lëkurën tuaj


               Publikuar në : 14:46 - 13/06/19 |
xhu lia

Maskat për fytyrën janë të shumta. Por duket se jo çdo produkt që përdoret për të bërë këto maska në kushte shtëpie janë të mira për fytyrën tuaj.

Disa prej këtyre produkteve mund të çojnë në inflamacion të saj. Këto janë disa prej këtyre përbërësve që nuk i bëjnë mirë shëndetit të lëkurës:

Uji i ngrohtë shkakton përhapjen e akneve.

Pasta e dhëmbëve irriton lëkurën e fytyrës.

Të njëjtin reaksion e kanë edhe kripa e sheqeri në lëkurë.

Limoni shkakton djegie dhe plagë në fytyrë.

Kanella shkakton skuqje./Opinion.al

 

 

 

Pas