Sociale

Pensionet në shtëpi, Posta vë dy numra në dispozicion për informacione


               Publikuar në : 13:58 - 16/03/20 |
el ida

Në kuadër të parandalimit të përhapjes së koronavirusit veçanërisht tek moshat e treta, autoritetet shtetërore kanë vendosur shpërndarjen e pensioneve në banesa.

Kështu, Posta Shqiptare njofton se të gjithë pensionistët e qarkut të Tiranës mund të telefonojnë në dy numra për çdo paqartësi ose informacion për pensionin e tyre.

“Njoftim i POSTA SHQIPTARE , mbi shpërndarjen e pensionit në banesë

Të gjithë pensionistët e Qarkut Tiranë, përveç informacioneve të afishuara në zyrat postare dhe në faqen zyrtare të Postës Shqiptare, për çdo informacion apo paqartësi në lidhje me shpërndarjen e pensioneve në adresë mund të kontaktojnë në numrat e kontaktit të Filialit të Postës Tiranë:
0692285591
0694316998”, shkruhet në njoftim./Opinion.al

Pas