Aktualitet

Ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë, OSSHE tregon zonat


               Publikuar në : 22:30 - 18/07/19 |
Al Do

OSSHE ka njoftuar se për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në Tiranë do të vijojnë ndërprerjet e energjisë elektrike në disa zona.

Ndërprerjet do të vijojnë përgjatë datës 19 dhe 20 korrik.

Oraret dhe zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë

19 korrik

08:30-14:00 rruga “Kongresi i Lushnjes”
09:00-11:00 zona Yrshek
09:00-12:00 rruga “Gëzim Kaceli”, rruga “Pandi Stillu”, rruga “Petro Marko”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”
09:00-13:00 rruga “Ndre Mjeda”
09:00-14:00 rruga “Ylbere Bylykbashi”, rruga e Kavajës
09:00-16:00 rruga “Myslym Keta”, rruga “Njazi Meka”
09:30-15:00 rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”
11:00 -15:00 zona Fushë Mëzez
12:00-15:00 rruga “Agallia Tako”

20 Korrik

08:30-14:00 rruga “Ylbere Bylykbashi”
09:00-12:00 rruga “Selaudin Bekteshi” pranë rrugës “5 Maji”, rruga “Gëzim Kaceli”, rruga “Pandi Stillu”
09:00-13:30 rruga “Kongresi i Lushnjes”
09:00-16:00 rruga “5 Maji”, rruga “Njazi Meka”, rruga “Myslym Keta”
09:30-15:00 rruga “Siri Kodra”
12:00-15:00 rruga “Agallia Tako”

/Opinion.al

Pas