Sociale

Metodat e reja të parandalimit të sëmundjeve nga Kembrixh edhe në Tiranë


Bëhu pjesë e Grupit Zyrtar të Opinion.al
>> KËTU <<
               Publikuar në : 14:00 - 05/11/21 |
Opi Nion

Cambridge Clinical Laboratories është dega në Shqipëri e Cambridge Clinical Laboratories (CCL), një nga laboratorët më të dedikuar ndaj cilësisë dhe inovacionit në botë, me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.

CCL në Shqipëri dhe Kosovë , si pjese e se njejtes strukture me Cambridge Angli ka per qellim: të sjellë pranë jush mjekesine laboratorike parandaluese nepermjet teknologjisë më të re të diagnostikimit ,biologjise molekulare dhe gjenetikes.

Nese deri me sot termi laborator mjekesor nenkupton analiza laboratorike rutine per diagnozen dhe trajtimin e semundjeve, fokusi kryesor i CCL Shqiperi dhe kosove do te jene  testet gjenetike per parashikimin dhe parandalimin e semundjeve, duke shperndare portofolin e diagnozes gjenetike ne protokolle te percaktuara ne te tre laboratoret e te tre shteteve (Angli, Shqiperi dhe Kosove).

Rrjeti laboratorik I Cambridge synon të ndihmojë në rritjen e kujdesit dhe shërbimit shëndetësor në vend dhe rajon.

Rrjeti laboratorik Cambridge ofron teste gjenetike parandaluese per semundjet onkologjike , hematologjike, infektive, semundjet gjenetike te trasheguara dhe nje protofolmte detajuar gjenetik te fertilitetit ne cift dhe diagnozes prenatale .

Ne ofrojmë një shërbim mjekësor me zgjidhje të personalizuara me cilësi të lartë, duke tejkaluar pritshmëritë tuaja.

Pertej asaj cka na kane ofruar laboratoret deri me sot, checkupet rutine apo analizat standarte te rekomanduara nga mjeku juaj, eshte KOHA e mjekesise se personalizuar dhe asaj parandaluese, c’ka rrjeti laboratorik Cambridge (Angli, Shqiperi dhe Kosove)  do ta ofroje tanime ne cdo dege te tijen, me te njejtat standarte cilesie.

Tashme kufijte per ekzaminimet laboratorike nuk ekzistojne me! Mostrat e pacienteve angleze testohen ne Shqiperi dhe anasjelltas, duke ofruar teknologji dhe stafe te specializuara me te njejten cilesi.

 

 

Pas