Në një blender të lartë vendosni të gjithë përbërësit e listuar më poshtë përveç frutave të pasionit. Përzieni herë pas here derisa të përftohet një masë homogjene dhe të mos ketë copëza të vogëla. Mbas 6 minutash shtoni një pjesë të akullit dhe përzieni përsëri me blender. Zgjidhni gotat e juaja të preferuara (të larta) dhe shtoni frutat e pasionit sipas dëshirës anash gotës ose sipër lëngut. Spërkatni me pak pluhur kanellë dhe sheqer në kubikë të mëdha.
Përbërësit
1 mango shumë e pjekur
1 banane e pjekur
150 gr spinaq (mund të përdoret gjithashtu edhe lakër jeshile)
xhinxher i freskët
1 filxhan lëng portokalli
1/2 filxhan qumësht (ose qumësht kokosi)
1/2 filxhan tul kokosi i freskët
1 lugë çaji vanilje
2 fruta pasioni