-Jetë dhe Stil

Kur mendja e fëmijëve është e frikshme, ja vizatimet që do t’ju tronditin


               Publikuar në : 15:13 - 16/07/17 |
b.f

Ndonjëherë fëmijët flasin më shumë se sa duhet me anë të vizatimve, pasi është një nga mënyrat më të mira për t’u shprehur. Kemi parë vizatime plotë ngjyra, ku tregohet dashuri lumturi dhe një imagjinatë e bukur, por ka edhe nga ata fëmijë të cilët kanë një mendje të errët. Prindërit e tyre kanë publikuar disa vizatime shumë të frikshme që fëmijët e tyre kanë bërë. Që prej vdekjes së dikujt, dhe deri te miqësitë me krijesa të frikshme. Për më tepër hidhini një sy fotove më poshtë:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”183″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Pas