-Shëndeti

Këto janë 5 mitet që nuk duhet të besoni për rënien në peshë


               Publikuar në : 12:26 - 09/05/19 |
xhu lia

Shumë persona nuk janë gjithnjë të lumtur me format trupore dhe për këtë arsye shpesh fokusohen tek rënia në peshë. Mirëpo sipas “HeathlyMagazine” ekzistojnë disa mite në lidhje me rënien në peshë, të cilat nuk janë të vërteta.

1-Për të rënë në peshë nuk duhet të fokusoheni vetëm tek rënia  në pjesën e barkut.

2-Të nisni ushtrimet nuk do të thotë se domosdoshmërisht do të bini në peshë. Fililmisht duhet të nisni dietën.

3-Nuk do të  humbi peshë nëse evitoni tërësisht karbohidratet

4-Dietat drastike nuk do t’ju ndihmojnë të bini në peshë. Për t’u dobësuar duhet të konsumoni të gjitha ushqimet e shëndetshme në mënyrë të rregullt.

5-Nuk është e vërtetë se pas moshës 40-vjeç nuk mund të bini në peshë./Opinion.al/

 

Pas