Si do të ndiheshit nëse drekën tuaj të ngrohtë ua përgatit një djalë i nxehtë si Chef Isaac Carew?
Këtë pyetje e bën revista “BAZAAR”, për modelin që jeton në Mbretërinë e Bashkuar. Ai mori pushim nga një fushatë për “Hermes” pasi e ka kthyer fokusin e tij të karrierës në artet e kuzhinës. “Një dashuri e madhe për gatimin më tërhoqi më shumë tek enët e pista, duke lënë mënjanë shkëlqimin e luksit të pasarelave”, tregon Chef Isaac Carew në këtë intervistë.
Një model që vendos përparësen e kuzhinierit, si ju afrove gatimit?
Ndërsa rritesha, unë kam qenë gjithmonë në kuzhina duke vizituar babain tim, pasi ai është kuzhinier. Më kujtohet që gatimi im i parë ishte një pjatë spinaq, jo e gatuar mirë. Tani pjatat e mia janë perfeksionuar.
Ke udhëtuar shumë, po cilët janë restorantet tuaja të preferuara në Londër dhe Nju Jork?
Në Londër, Bone Daddies, BAO dhe Patty & Bun janë të duhurit për ushqim të shpejtë, të cilat i preferoj një-tre herë në javë. Ndërsa për ushqime më klas në mbrëmje, restoranti im i preferuar është Polen. Në Nju Jork do të preferoja Baohaus.
Një vakt perfekt për takime me të dashurën?
Mishi i dhisë, pula, orizi i gatuar si rizoto dhe bizelet.
Cila është pjata më e privilegjuar për ty?
Avjari.
Pjata që mund ta gatuash shpejt dhe mirë?
Është një rosto e shkëlqyer turke.
Është e përjashtuar nga jeta jote një femër që nuk di të gatuajë?
Unë kurrë nuk kam qenë me një femër që nuk di të gatuajë. Edhe nëse do të ishte e kundërta, unë nuk e konsideroj të metë, nëse ajo nuk di të gatuajë.
Cili është vendi ideal që kujtoni nga takimi i parë me partneren tuaj?
Gjatë vizitës në “Natural History Museum” në Londër, kujtoj që jemi argëtuar si fëmijë me të dashurën e zemrës. Madje mund t’ju them se nëse doni të surprizoni dikë për herë të parë çojeni atje dhe do të dilni fitues.