-Jetë dhe Stil

Foto/Kjo çantë nuk duhet të mungojë në garderobën tuaj


               Publikuar në : 14:36 - 18/05/19 |
xhu lia

Gjithnjë aksesorët janë shumë të rëndësishëm në veshjen dhe në paraqitjen tonë. Çantat janë padyshim një aksesor i tillë.

Aktualisht çantat që janë duke u pëlqyer pa fund në Londër janë  të vogla dhe shumë të kombinueshme.

Më poshtë po ju tregojmë disa prej tyre, të cilat  mund të jenë gjithashtu pjesë e garderobës tuaj./Opinion.al/

c1 c2 c3 c4 c5 c6 c7
<
>

Pas