-Jetë dhe Stil

“Çmenduritë” e Donald Trump e kanë fillesën që nga fëmijëria


               Publikuar në : 16:57 - 09/11/17 |
b.f

Që Donald Trump nuk është edhe aq normal, nuk përbën më lajm. Deklaratat e tij për median kanë qenë të forta dhe shpesh herë kanë shkaktuar debat. Pavarësisht se ai fitoi zgjedhjet presidenciale nëntorin e shkuar, shumë amerikanë, nuk kanë mendim pozitiv për të.

Emily Flake, karikaturiste e New Yorker, ka shpjeguar për të gjithë arsyet të cilat e kanë bërë Trump të jetë ky që është sot, një njeri i ftohtë, arrogant dhe i paarsyeshëm. Ja shpjegimi nëpërmjet fotografive.

Trump ka vuajtur nga bulizmi, bashkëmoshatarët e tallnin nga mbiemri dhe i merrnin lodrën e preferuar

Nuk u bë pjesë e sportit sepse ka duar të vogla

Modeli aspak i zakontë i flokëve? Frymëzim nga modelet e gabuara të fëmijërisë

I ka munguar dashuria në familje. Babai i tij mendonte se nuk ka asgjë më të rëndësishme se paraja, ndërsa dashuria është për dështakët.

Ka bërë pakt me djallin. Shpirti është vetëm për të dobtit

 

Pas