-Teknologji

Bien Facebook, Instagram dhe Whatsapp!


               Publikuar në : 13:34 - 14/04/19 |
geliano fataj

Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë probleme në të gjithë botën.

Sipas mediave ndërkombëtare shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në Facebook, Instagram dhe Whatsapp.

Problemet janë vënë re edhe në Shqipëri.

Nuk ka ende sqarime se çfarë ka ndodhur me këto platforma./Opinion.al

Pas