-Jetë dhe Stil

Arsyet përse duhet të tregoni kujdes në pastrimin e furçave të grimit


               Publikuar në : 23:37 - 18/06/19 |
xhu lia

Në rutinën tuaj të bukurisë një element më rëndësi është edhe pastrimi i furçave të grimit, pasi për shkak të mos pastrimit të tyre mund të përballeni me probleme të shumta me higjienën.

Më poshtë ju rendisim disa arsye se përse është tejet i nevojshëm pastrimi i furçave.

1-Bakteret që mund të ndodhen në furçën e grimit nxit zhvillimin e akneve.

2-Nëse furça nuk është e pastruar nuk do të mund të realizoni grimin ashtu siç dëshironi.

3-Bakteret mund të kalojnë nga furça edhe tek produktet e grimit.

4-Mund edhe të kurseni të ardhura, pasi nuk do ju duhet të blini shpesh furça grimi./Opinion.al/

Pas