-Teknologji, Metro, Te Fundit

Zyrtare, edhe pak ditë na ndajnë nga prezantimi i iPhone 8

Smartfoni i ri i kompanisë amerikane Apple, iPhone 8 pritet të prezantohet për vetëm 8 ditë. Por tashmë kemi një datë të saktë zyrtare se kur do të mbahet eventi i madh; në 12 shtator. Ky do të jetë eventi i parë i Apple që do mbahet në Teatrin Steve Jobs në Cupertino, California, ku kompania ka edhe zyrat gjigante. iPhone 8 pritet të ketë një ekran më të madh, teknologjinë e re “retina scan” dhe shumë risi të tjera.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko