-Teknologji

Zuckenberg e bleu Instagram për 1 miliardë, por ja sa shumë është rritur vlera tani


               Publikuar në : 15:03 - 04/07/18 |
E SH

Mark Zuckerberg e bleu Instagramin në vitin 2012 për vetëm 1 miliardë dollarë. Nërkohë që ne mund të mbetemi gojë hapur e të përtypemi dy herë (ose më shumë) përballë kësaj shifre, mbase krijuesit të Facebook nuk i ka bërë aspak përshtypje.

Madje, mund të themi se kjo ka qenë një prej blerjeve më të zgjuara të tij, pasi sot Instagram kushton 100 fish nga shifra fillestare me të cilën Zuckerberg e bleu.

Po po, e lexuat mirë, 100 fish, sot Instagram kushton 100 miliardë dollarë. Dhe mendohet se për 5 vite ai do të ketë 2 miliardë përdorues.

Tani gjithçka mund të mendojmë është : “Ah si nuk e mora atë kredinë, dhe të kisha investuar në një aplikacon të tillë.”

Pas