-U tha në Opinion

Zogaj: Kemi njohur femra të huaja që kanë pasur eksperienca seksuale me djem shqiptarë

               Publikuar në : 22:31 - 14/11/17 |
rel d

Raporti seksual i meshkujve me femrat nuk është aq problematik sa Zhaklina e ka paraqitur në blogun e saj, pasi shumë vajza të huaja kanë qenë lidhur me djem shqiptarë.

Për Preç Zogajn, një mendim i tillë duhet të merret me rezerva, pasi ka ekzistuar edhe kohë më parë lidhja mes femrave të huaja me djem shqiptarë dhe mbi të gjitha raportet nuk kanë qenë të tilla.

Zogaj u shpreh se marrëdhënia mes një mashkulli dhe një femre ngjan me një tango dyshe, pasi nëse një gjymtyrë ka një problem, duhet t’a ndihmojë edhe gjymtyra tjetër.

Sipas tij, nëse meshkujt janë në të tillë formë, siç thotë Zhaklina, faj kanë edhe femrat pse janë kështu.

Pas