-Politikë

Zbulohet dokumenti/ Qeveria ‘zhvendoset’ për dy ditë në Vlorë, takime, dreka e darka

               Publikuar në : 19:05 - 12/10/17 |
rel d

Qeveria Rama do të mblidhet në Vlorë për dy ditë me radhë ku përveç takimit me kryeminsitrin, ministrat do të shkojnë edhe nëpër fshatra ku do të takohen nga afër me banorët, por nuk do të mungojnë as prezantimet e hapura.

Kështu të paktën shkruhet në axhendën e publikuar nga “Balkan Web” për sa i përket takimeve që do zhvillojë si kryeministri ashtu edhe ministrat e kabinetit.

AXHENDA

Draft Agjenda e mbledhjes së Këshillit të Ministrave në Qarkun Vlorë, 13-14 Tetor 217

13 Tetor

10:30 Nisja për në Vlorë

11:30 Inspektim i investimeve për rehabilitimin e skemës së Ujitjes Dega e Krutjes (në dalje te Lushnjes, Klubi i Shoferit, KM, Niko, deputetët e zonës)

13:00 Drekë me ministrat në Vilën Qeveritare Vlorë

16:00 Mbledhje e Këshillit të Ministrave (Pallati i Kulturës)

16:30 Njoftim në media i vendimeve të qeverisë nga Zv.Km Senida Mesi (Pallati i Kulturës)

18:00 Konsultimi Publik për Buxhetin 2018 me pjesëmarrje të qytetarëve, shoqërisë civile dhe sipërmarrjes për Draft Buxhetin 2018( Holli I Universitetit Ismail Qemali) LIVE.

20:00 Darkë – Cdo ministër një tryezë me 10 të ftuar të dalluar nga sektori i tij. KM me kryebashkiakët, deputetët, kryetarët e këshillave, prefektin (Restorant Mira Mare)

14 Tetor

8:00 Çdo Ministër mëngjes pune me drejtuesit e institucioneve të varësisë në qark

9:00 Mbledhje e KM dhe Ministrave me të gjithë drejtuesit e Administratës qendrore në qark. LIVE (pallati I Kultures)

10:30 Dëgjesë me Prindërit për “Planet e bashkëhartuara me prindërit në shkolla” (KM, Nikolla, Kryetari Bashkise-shkolla TBC) LIVE . Shoqeron Ministrin, Dep. Vilma Bello

12:00 Çdo anëtar i qeverisë niset në fshatra të ndryshëm për takime në sektorët përkatës dhe kafe/dreke me banorë të fshatit .

KM vizitë në Kaninë dhe Drekë me një familje në fshatin e Kaninës. LIVE (13:00)

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë – Kaninë. Shoqeron Ministritn Dep. Fate Velaj

Ministri Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural – Novoselë, ferma

Ministrja e Kulturës – Orikum, Parku. Shoqeron Ministrin Edmond Leka

Ministri i Financave dhe Ekonomisë –Vlorë, Zyra e Punës

Ministri i Mbrojtjes –Bunavi, Bestrove e vogel baza. Shoqeron Ministrin Dep.Vullnet Sinaj

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme – Vlorë, studentët. Shoqeron Ministrin Dep. Andrea Marto.

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë – Fshati Poro. Shoqeron Ministrin Vilma Bello

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale – asdf

Ministri i Brendshëm – Vlorë

Ministrja e Drejtësisë – IEVK, Vlorë. Shoqeron Ministrin Dep. Alket Hyseni

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit – Tragjas, sheshi qendror

Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes – Novoselë

15:30 Inspektim i punimeve në nënstacionin e Orikumit (KM, Gjiknuri, Leli, Edmond Leka)

16:00 Vizitë në Parkun Arkeologjik të Orikumit (KM, Kumbaro, Gjiknuri, Leli, Edmond Leka)

17:00 Takim i qeverisë dhe pushtetit vendor në Qark, kryetarët e bashkive, administratorët dhe deputetët Socialistë . (Pallati Kultures LIVE.

18:30 Kthimi në Tiranë

 

Pas