-Teknologji

Whatsapp më në fund vjen me përditësimin e shumëpritur

               Publikuar në : 03:00 - 14/01/18 |
E SH

Në përditësimin e ri të WhatsApp 2.18.10 për iOS (sistemi operativ i telefonave iPhone), shërbimi i mesazheve shtoi dy funksione të reja. Dhe nuk janë dy përditësime, ato janë dy funksione që përdoruesit kanë kërkuar për një kohë të gjatë.

1. Dëgjoni audion para se ta dërgoni atë

Le të jemi të sinqertë: ne e dëshironim këtë funksion që nga dita e parë që filluam të dërgojmë një audio. Tani, së fundi, do ta kemi atë në dispozicion. Me pak fjalë, mund t’i dëgjoni audiot para se t’i dërgoni ato dhe të vendosni nëse ato janë të mira ose preferoni të regjistroni një tjetër.

  1. Nëse ka ndërprerje, audio nuk do fshihet

Në shumë raste, ne përfunduam humbjen e audios prej 4 ose 5 minutash për shkak të ndërprerjes së një telefonate, ose mbarimit të baterisë. Por, me këtë përditësim të ri, kjo nuk do të ndodhë më.

Prej tani, kur të merrni një telefonatë, audioja nuk do të fshihet: do të ruhet për t’ju lejuar ta dërgoni nëse dëshironi.

A do ta kemi edhe në Android?

Aktualisht, përditësimi është i disponueshëm vetëm për iPhone. Megjithatë, WhatsApp nuk do të marrë shumë kohë për ta zbatuar atë edhe në Android.

Ndoshta, për disa ditë ose maksimumi disa muaj, këto funksione të reja do të jenë të disponueshme edhe në sistemet e tjera operative.

Pas