Aktualitet, Te Fundit

VIDEO/Lezha zona më e përmbytur. Banorët: Kemi marrë fund

Lezha është qarku më i dëmtuar nga përmbytjet. 12 familje janë evakkuar në fshatra. Banesa dhe siperfaqe të mëdha toke janë nën ujë. Banorët me lot në sy thonë se nuk kanë besim tek askush, vetëm tek Zoti, pasi kjo situatë është e përvitshme për ta.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko