-Jetë dhe Stil, Bota, Metro, Te Fundit

Video/Bën sport të çmendur në lartësi ekstreme pa asnjë mjet sigurie

“Daily Mail” ka postuar një video të frikshme të një personi i cili ecën në lartësi ekstreme mbi një hekur të hollë pa asnjë mjet sigurie. Ai qendron i varur mbi hekura vetëm me një dorë, bën çiklizëm, zbret nga shkallët e murit dhe të gjitha këto i bën pa u siguruar aspak. Fat apo aftësi? Të bësh të tilla gjëra në një lartësi prej 256 metra kalon çdo kufi të çmendurisë. Për më shumë, ndiqni videon. /Opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko