InstaBIZ

Video/ Zbulohet një sekret për lidhjen e Zaiminën dhe Samantën

Deri dje dinim që e vetmja gjë që i lidhte Samantën dhe Zaiminën ishte muzika dhe shoqëria, por jo.

Dy këngëtaret janë edhe kushërira dhe këtë na e zbuloi vetë Zai gjatë një interviste të dhënë së fundmi. Teksa u vendos para zgjedhjes mes dy këngëtareve; Rezarta Shkurta dhe  Samanta, Zajmina tha se e kishte të vështirë pasi të dyja i kishte shumë mikesha. Megjithatë në fund zgjodhi  Rezartën duke thënë se Samantën e kishte kushërirë dhe se nuk do t’i ngelte hatri. Si ka mundësi që na e kishin mbajtur të fshehtë deri tani? \intv\ (min 2:59- 3:20)

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko