-Jetë dhe Stil, Galeri, Metro, Te Fundit

Video/ Spineri i famshëm tashmë tendenca më e re e thonjve

Disenjimi i thonjëve është prej vitesh një prej gjërave të preferuara të femrave. Çdo sezon jemi mësuar të shohim tendenca nga më të ndryshmet dhe nga më të Çdo sezon jemi mësuar të shohim tendenca nga më të ndryshmet dhe nga më të çuditshmet. Këtë vit duket se thonjtë kanë kaluar në një tjetër nivel. Tashmë tendenca më e re e tyre është vendosja e një spineri të posaçëm në madhësinë e thoit. Nuk e besoni? Shiheni videon e mëposhtme se si lodra më e famshme antistres është përshtatur në disenjimin e thonjëve.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko