Aktualitet, Në Opinion, Te Fundit

Video/ Darkë mbretërish. Si u përgatit tryeza e dasmës së Prncit

Një tryezë e madhe prej afro 160 vetësh ka mbledhur së bashku, disa nga familjet më të njohura të Europës, në ceremoninë martesore të Princit Leka II, mbrëmjen e 8 tetorit. Darka zyrtare që u zhvillua në Pallatin e Brigadave, pati të pranishëm 20 nga familjet mbretërore në botë dhe 100 përfaqësues të aristokracisë Europiane. Në dekorin dhe organizmin e Class AV dhe ushqimin tradicional shqiptar të sjellë nga Mrizi i Zanave, dasma është finalizuar me momentin e prerjes së tortës. Videoja më poshtë, tregon pamje nga përgatitjet e fundit të kësaj darke.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko