-Jetë dhe Stil, -Shëndeti, Metro

Video/ Pamje që ju japin kurajo për të arritur objektivat e duhura me peshën tuaj trupore

Humbja e peshës për shumë njerëz në botë është qëllimi primar sidomos tani në verë kur nuk mund të fshehësh asgjë nga trupi. Disa prej tyre kanë realizuar fotografi para humbjes së peshës dhe pasi e kanë humbur atë, duke ‘shokuar’ të tjerët me ndryshimet marramendëse.

Fustani i nusërisë doemos e zë edhe një tjetër person sa gruaja me rënie të peshës. Të tjerët kanë realizuar foto në fitnes, shtëpi, si dhe të gjitha pamjet e ndryshimeve janë mahnitëse. Shikoni videon më poshtë dhe frymezohuni që edhe ju të arrini objektivat tuaja me peshën tupore.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko