-U tha në Opinion, Në Opinion

“Opinion”/ Video e rrallë e kamerave amerikane shfaq përgatitjet për dasmën e Mbretit Zog

Albumet fotografikë nuk janë të vetmet dëshmi që përmbledhin ngjarjet e ndodhura ditën e dasmës së Mbretit Zog me konteshën Geraldina. Një material shumë i rrallë është xhiruar nga ekipi i kameramanëve amerikan. Në kinokronikat e xhiruar në 27 prill tregojnë sesi Tirana zyrtare po përgatitej për dasmën e monarkut të saj. Si ishte gjendja në qytet dhe mbi të gjitha si u përgatit torta, elementi më i rëndësishëm i dasmës.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko