Emisionet

VIDEO OPINION/ Ushqime të rrezikshme?

               Publikuar në : 17:16 - 08/11/18 |
Gerta

Të mërkurën, në emisionin ‘Opinion’ u fol për ushqimet e rrezikshme që konsumojmë!

Të ftuar:

Dhurata Thanasi – Luga e Argjendtë
Rashela Shehu – Gazetare
Arvin Kita – Otium
Enea Hoti – Drejtor i përgjithshëm në Drejtorinë Rregullatore Perputhshmërinë në Buqësi, Ushqim dhe Zhvillim Rural
Saimir Kodra – Moderator i emisionit “STOP”
Ilir Pilku – Ekspert i Buqësisë

Ndiqni emisionion e plotë

Pas