-U tha në Opinion, Aktualitet, Te Fundit

Video-Opinion/ Solis: Mbyllja e shkollave nga gripi ka qenë efektive

Mjeku Leonard Solis, ka theksuar, sonte, në studion e emisionit Opinion, se mbyllja e shkollave ka qenë efektive.  Sipas tij, nuk duhet harrur, se vërtetë ishte flaka por ka qenë edhe avull benzine.

Solis është ndalur edhe tek përkufizimi i epidemisë së gripit, një gjë të tillë e përkufizon edhe numri i të sëmurëve, shpejtësia e përhapjes, si dhe virulenca.

Ai nënvizoi se ka qenë një situatë e jashtëzakonshme e të ftohtit dhe përveç nga ana shëndetësore gripi është një sëmundje ekonomike, është një sëmundje politike dhe është një sëmundje e gjithanshme që shkund moshat ekstreme.

Shiko videon:

 

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko