-U tha në Opinion, Në Opinion, Te Fundit

Video/ “Opinion”/ Mbreti Zog u martua pas 10 vitesh. Ku e gjeti ai Geraldinën?

Mbreti Zog kishte 10 vjet që kërkonte një grua. Vetëm mbrëmjen e vitit të ri, i dërguari konfidencial i mbretit, përgatiti takimin e parë me konteshën gjysmë amerikane. Ajo ishte zonja e duhur për mbretin. Por si e gjeti ai dhe si rodhan ngjarjet deri në ditën e martesës i dëgjoni në videon e mëposhtme.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko