-U tha në Opinion, Në Opinion, Te Fundit

Video/ “Opinion”/ Koleksionisti Artan Lame tregon objekte të veçanta nga martesa e Mbretit Zog

Artan Lame në rolin e koleksionistit ka në grupin e materialeve të tij të rralla edhe penën dhe kallamarin më të cilën Mbreti Zog dhe Geraldina nënshkruan dokumentin e tyre të martesës. Ai zotëron edhe një kopje origjinale të fotografisë zyrtare të dasmës. Zbuloni historinë e këtyre objekteve dhe si arriti Lame ti bashkonte pas shumë vitesh.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko