-U tha në Opinion, Kryesore

Video Opinion/ Çfarë nuk kuptojnë femrat tek meshkujt?

Në “Opinion” sonte po flitet për keqkuptimet mes meshkujve dhe femrave. Që në fillim të emisionit janë publikuar disa pikëpyetjet që gratë dhe vajzat kanë gjithmonë për partnerët e tyre.

Ja gjërat që femrat nuk i kuptojnë tek meshkujt:

Pasionin për makinat dhe teknologjinë

Pse vënë baste sportive

Kodet që përdorin me shokët

Çfarë pëlqejnë kaq shumë tek gjoksi i femrave

Pse nuk mbajnë anenë e tyre të krevatit

Pse mashkulli tolerohet në tradhti ndërsa femra jo

Sjellja si fëmijë kur janë të sëmurë./Opinion.al©

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko