InstaBIZ, Te Fundit, Të Gjitha

Video/ Në kuvend plasi sherri por nuk e imagjinoni dot se çfarë po bënte Basha jashtë

Teksa brenda dyerve të kuvendit deputetët po ziheshin për çështjen e minoritetit, kreu i PD-së Lulzim Basha ka qëndruar jashtë me një grup fëmijësh. Ai ka realizuar një foto me ta, ndërsa i drejtonte pyetje të ndryshme.

”Kush i bën më mirë punët ata brenda apo ne jashtë?!”. ”Në fakt e vërteta është që unë dua të rri më shumë me ju se me ata brenda ose më mirë të futemi ne brenda dhe të dalin ata jashtë ëëë…”, u tha të vegjëlve kryedemokrati.

”Sa më mirë me mësime të dilni, aq më mirë do jetë që të nxirrni ata jashtë dhe të futeni ju brenda”, i ka porositur kryedemokrati. Pas fotos Basha futet në sallë dhe fëmijët largohen.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko