-Jetë dhe Stil, -Teknologji, Metro, Te Fundit

Video/ Mund t’i thoni lamtumirë dentistit, tashmë dhëmbët mund t’i zbardhni nga telefoni

Që  teknologjia po përparon nga dita në ditë, kjo është mëse e qartë. Koreja duket se ka bërë një shpikje revolucionare për sa i përket zbardhimit të dhëmbëve. Dihet që këto seanca te dentisti të zbrazin xhepat, ndërsa me anë të një fishe e cila lidhet me telefonin smart, kjo mund të realizohet për 10 minuta në ditë.

Ju aplikoni xhelin në dhëmbët tuaj, dhe më pas vendosni në gojë një paisje e cila është e lidhur me fishë me smartphone-in tuaj. Kur ndizet drita e kaltër, tregohet që ka filluar puna. Ju duhet të qendroni 10 minuta pa e hequr dhe njollat e verdha largohen si me magji.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko