-U tha në Opinion, Kryesore

Video/ Masa të larta sigurie? Ja si u ruajtën Trump dhe Kim Jong-un në Samitin e Singaporit

Mbërritja e liderëve botërorë në Samitin e Singaporit u shoqërua në masa të larta sigurie. Mbi 5 mijë oficerë mbikqyren samitin historik, Singapori ka në total një numër prej 13 mijë oficerësh policie, këtu nuk përfshihet personeli ushtarak i cili u dislokua më së paku me dy anije ushtarake që u patrollua në ujrat e Sentosës ishullit ku u mbajt samiti.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko