-Destinacione, -Jetë dhe Stil, -Turizëm, Metro, Travel

VIDEO/ Kjo është shpella nënujore më e thella në botë

Një shpellë gjigande që ndodhet në Detin e Kinës Jugore (Xisha), besohet të jetë në e thella në botë, të paktën këtë përfundim kanë arritur studiuesit nga Kina.

Shpella nënujore e quajtur “Gropa e dragoit”, sipas studiuesve kë një thellësi pak më shumë se 300,89 m metra, gati sa qiellgërvishtësi “The Shard” në Londër.

Shpella më e thellë nënujore mendohej se ishte në Bahamas, para zbulimit më të fundit të studiuesve kinezë të shpellës gëlqerore. “Blue Hole” në Bahamas ka një thellësi prej 202 metrash.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko