-Jetë dhe Stil, Metro, Te Fundit

Video/ Këto janë 5 rastet të kapura në kamera që vërtetojnë ekzistencën e sirenave

Sirenat janë krijesa mitologjike që besohet të jenë gjysëm peshk dhe gjysëm njeri. Askush nuk e ka vërtetuar ekzistencën e tyre edhe pse ka shumë njerëz në botë që besojnë se ato ekzistojnë. Në videon e mëposhtme, janë 5 raste të dokumentuara ku shfaqen sirena teksa notojnë nëpër brigjet detare. Një prej këtyre rasteve është edhe skeleti i një sirene i cili ndodhet në një museum në Danimarkë.

Për më tepër ndiqni videon:

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko